Lee Tempest

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

About Lee Tempest

  • Rank
    Free Member
  • Birthday 06/17/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello, Is it possible to load two login modules on the same page? I want to have a login button on my header but also have it available via the hamburger menu slid in for mobile devices. However when I publish a second module to the off-canvas position it then returns this error: [DOM] Found 2 elements with non-unique id #modlgn-remember: (More info: https://goo.gl/9p2vKq) input#modlgn-remember.input input#modlgn-remember.input Does anyone have any suggestions? Thanks
  2. Hello, Is it possible to have the Next and Previous arrows display permanently ? Currently they only display when you hover over the module, I want to show them all the time, how can I achieve this? Thanks Lee
  3. I solved it! I had two copies of the module on the page, with one in an offcanvas position for mobile view. When I unpublish this module it now works! I now have an issue with Captcha on the registration page as detailed in this post: http://bowthemes.com/forums/topic/8342-two-captcha-boxes/ Any ideas? Lee
  4. HELP! On the BT Login page it states version 2.6.4, when I download and install it it states 2.6.0 successfully installed, then when I view the module it states 2.6.1. Can you please confirm what the correct release number is? Also on my site I have the module published in the header location: http://cotswoldlavender.under-development.info/ When I click the login the dev console states: Empty string passed to getElementById(). I have tried all the options in the include jQuery with no effect. Please help! Lee
  5. HELP! On the BT Login page it states version 2.6.4, when I download and install it it states 2.6.0 successfully installed, then when I view the module it states 2.6.1. Can you please confirm what the correct release number is? Also on my site I have the module published in the header location: http://cotswoldlavender.under-development.info/ When I click the login the dev console states: Empty string passed to getElementById(). I have tried all the options in the include jQuery with no effect. Please help! Lee
  6. HELP! When I click the create an account via the BT Login module, the registration page displays two captcha boxes, I have disabled the captcha option in the module settings but it still displays two! How can I remove one? http://cotswoldlavender.under-development.info/index.php/component/users/?view=registration Thanks Lee
  7. HELP! I have the BT Social Sharing Plugin installed and have it setup to only display on the news article category of my site. However when on other pages, I have a Latest News module, using the Joomla Newsflash module to list the news articles. The Social sharing buttons are being displayed within this module also. How do I turn off the plugin from activating in modules and only display when viewing the Joomla News category article? Thanks Lee
  8. I have the same issue. I have a HikaShop captcha plugin that uses the v2 'I'm not a Robot' version of the google recaptcha. The login module displays and works and allows me to login but displays the same error as above. even with the Global Config error reporting set to none it is still displayed.
  9. Tronghm, I have found it the file is not in mod_bt_login but the mod_bt_contentslider. Thanks
  10. Tronghm, Apologies, it has been a few months since I replied to this forum post. I have looked in modules / mod_bt_login and I do not have a classes / content.php folder or file? Can you confirm where this file is located?
  11. HELP! I have tried changing and / or adding a css colour to: .btl-input > input[type=text], .btl-input > input[type=password] to change the colour of the text that is shown in the login entry boxes, but it does not change anything and still displays as grey. What and where do I need to change to amend the colour? http://multirit.com.au/ - login box top right Thanks Lee
  12. Thank you for the reply, I have checked my Artcile Option settings as described, but the Show UnAuthorised Links option is already set to Yes. Can I send you Admin details to check?
  13. HELP! I have the BT Content Slider installed. It is displaying articles that are restricted to registered users but still displays the introtext. Please view the link: http://cargosecurityintelligence.com/ The Module is displayed in the top left corner. How can I change the link so that if a user is not logged in it goes to the login page and not an error page which is what currently happens. Please help as this is on a live website! Thanks Lee Tempest
  14. PLEASE HELP! My clients website does not work when you try and use the login module in IE. It works perfectly in other browsers. Is there a conflict? and how can I fix it? http://www.bunkerspot.com/ Thanks
  15. Tronghm, Where do I get the new simplemodal.js file from? it is not attached to your last post? Thanks