Brian Parks

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. This is the error that I get: http://my.domain.com/?error=invalid_scope&error_description=Your+application+has+not+been+authorized+for+the+scope+"r_fullprofile"#! And this is the url that is called when I click the Linkedin button: javascript:newPopup('https://www.linkedin.com/uas/oauth2/authorization?response_type=code&client_id=ABCdefGHIjkl&scope=r_fullprofile+r_emailaddress+r_network+rw_nus&state=sc_linkedin&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmy.domain.com%2F','Connecting to Linkedin ...',600,400); Please take note of the bold text. I have removed any references to r_fullprofile, r_network, r_contactinfo, rw_nus, rw_groups, w_messages in the /httpdocs/administrator/components/publishes/all linkedin directories/elements/linkconnect php and linkedinconnect.php files. function getlink(){ var apid ='".$appid."'; var client_secret ='".$client_secret."'; var link=''; if(apid.trim().length != 0 && client_secret.trim().length !=0){ link =\"https://www.linkedin.com/uas/oauth2/authorization?response_type=code&client_id=\" + apid +\"&scope=w_share+r_emailaddress+rw_company_admin\"+\"&state=linkenconnect\" +\"&redirect_uri=\" + encodeURIComponent (window.location+'&tmpl=component'); }else{ link='".JURI::root()."index.php?option=com_bt_socialconnect&view=connect&tmpl=component'; } return link; } </script>"; There was one other thing that I did that had to do with replacing some basic field headers but I can't remember at the moment.
  2. Please explain (step by step) how to link the bt login using a hyperlink. I'm using sp pagebuilder which has builtin button parameters, and one of the things it asks for is the "Button One URL" and the "Button Two URL"
  3. Hi Tronghm, I figured that out but wasn't sure it was the correct setting so, Thanks! Now for the sencond part of the question: there is no Sign in With Google option. However if you just click the Login button it will take you to another page where you CAN sign in with Google. My question is, will BT Login facilitate the Sign in with Google button option? I'm also sending a temp admin user/pass via email from baparks@...
  4. I installed the mod_bt_login and it seemed to be working. The next day I came back to the site and attempted to login but was greeted with a different login screen. It "looks" like the cb login module but without the Google sign in button. To find the login button on my site go to http://svcinc.clouda...ccess.net then go to the bottom of the page, place your mouse BETWEEN the 2 lines in the footer directly in the middle and it should "pop-up". The first thing you'll notice is the look of the module. The second thing you'll notice is, there is no Sign in With Google option. However if you just click the Login button it will take you to another page where you CAN sign in with Google. My question is, what happened to the BT Login module and will it facilitate the Sign in with Google button option? I'm also sending a temp admin user/pass via email from baparks@... Using BT Login Module Version 2.6.0 on Joomla 3.3.1 with the Joomla Arts OnePage template I await your response. Brian.
  5. Many thanks! It was a pleasant surprize to start my Tuesday off with this issue resolved. Thank you!!!
  6. I don't mean to appear rude or inconsiderate but my site has been available for you to access since the 6th of May but there has been no response from you what so ever. I can only assume that my requests for assistance have fallen through the cracks but please understand that I am in DIRE need of assistance as soon as possible as at login my users are redirected to /?Itemid=381 which brings up a 404 page. PLEASE ASSIST!
  7. Good Morning! I was wondering if you have had an opportunity to re evaluate my login issue as it still seems to not be redirecting correctly. I look forward to your response. Thank you in advance!
  8. Please check your private messenger messages. I Have disabled all compression plugins but moved the site. The new location is in your private message.
  9. Info sent via personal message @ 1:15 eastern time today.
  10. Hi. I'm sorry to keep beating a dead horse but I'm having the same issue with redirection. I've updated my default.php file as mentioned earlier in this thread with no success and am hoping you can help me solve this issue as soon as possible. my Site URL is http://studio11.twenty47ven.com/ after login the page *should* be redirected to this url: http://studio11.twen...ory/?view=posts Page source shows below. BT_AJAX : 'http://studio11.twenty47ven.com/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=44&Itemid=101', Should be: BT_AJAX : '/index.php?option=com_wallfactory&view=posts&Itemid=424', BT_RETURN : '/index.php?option=com_jdonation&view=donation&Itemid=350', Please advise!
  11. That information was email to you last night and again this morning with the corrected information.
  12. It would probably serve you better if you simply posted the fix here so we wont have to bombard your inbox with requests to fix. I've already sent you an email with the necessary information as I can't get it to work in IE either.