CardOneConcepts

J! Extensions
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About CardOneConcepts

  • Rank
    J! Extensions Member
  1. Hello, I tried emailing your company with my question through the contact page with no response? I have a question about your extensions and if they are compatible with PHP7+ and Joomla 3.7+, so I am hoping to have a better response here than trying to contact you directly? I currently am using an older version of BT Portfolio and am looking to upgrade my hosting server PHP to PHP7. Currently when I do so the BT Portfolio component version I am running does not work and I get a blank white where the component should be rendering. So before I go and purchase the developers extension package you are offering, I would like to know if ALL your extensions will properly run on PHP7+ and with Joomla 3.7+? Thank you for your time.
  2. Hello, I actually just replied to another topic in this section that is identical to my issue but wanted to start a new topic to insure It is seen and hopefully I can get some help! I am running Joomla 3.3.6 with BT Portfolio version 3.1.0 installed. When I try to edit existing portfolio items or try to create new ones I get the following error message: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Client Name'')' at line 1 SQL=INSERT INTO onz3g_bt_portfolio_extrafields_values VALUES('63','1', ''Client Name'') I did try adjusting the code in the portfolio.php file as mentioned in the other post but that did nothing at all to help? Any thoughts as to what is going on?
  3. Hello I am having the same issue and I tried this and still get the same kind of error? 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Client Name'' WHERE portfolio_id ='60' AND extrafields_id='1'' at line 1 SQL=UPDATE onz3g_bt_portfolio_extrafields_values SET value=''Client Name'' WHERE portfolio_id ='60' AND extrafields_id='1'
  4. Hello, Is the sorting animation function that you see in the BT Portfolio Demo a setting somewhere in the configuration that I am missing or is that a template feature? I really like how the portfolio thumbs shift and re-stack depending on the category you choose on the BT Portfolio demo page. But when I set it up in my own site, regardless which theme I use with a grid layout the images only seem to re-render in the new category sort order and not slide around like the demo. How do I achieve the sorting slide effect?
  5. Thanks trongham!!!! This works better than expected! Thank you so much for your time.
  6. Hi tronghm, Thank you for your help! Maybe I am just not looking in the right place, but I do not see an attached file you mention anywhere? Also, once I do make this edit will I need to remember to re-upload the file changes if there are any future updates to BT Portfolio? Thank you for your time!
  7. Hello, BT Portfolio is awesome by the way I am loving it! It will most definitely help streamline my growing portfolio! The fact that it is also responsive is a HUGE plus for me! After tinkering with the configuration to suite my needs I found one little hiccup that I am hoping is an easy fix? I am using the media slideshow and have the title set to not show and the description set to show. I need the description to show to help explain what each item in the slideshow is. However it is always there? When you move back and forth to each item it kind of pops up then stays up. For example I have a portfolio item set up with a youtube video in it. When you get to the video the description stays there the whole time while the video plays and it gets distracting. Is there a way for the description to popup like it does then receded after a few seconds?
  8. OK nevermind I got it working! if anyone else runs into this problem, i solved it by changing the source from Joomla Categories to Joomla Article ID's and manually plugged in the article ID's.
  9. Hello, I have a strange situation happening with BT Content. I have the module set to display on ALL pages and it works perfectly as it should on the home page, as it loads articles I set up in a specific category. However if you go to any other pages it loads the page text into it and not the articles I set up in the specific category? I made sure I have the latest version of BT Content and have tried several things o my own to remedey this problem but I just can not get it to work on any other page but the home page? Any help on this would be appreciated!
  10. Hello, I just installed the portfolio component and when I get to the control panel and try to add a new portfolio or add a new category the page is empty and I can do nothing?