Helene

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Helene

  • Rank
    Free Member
  • Birthday June 22

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Canada
  1. At the moment I use your module several times for different applications throughout my site and which I need the title to link to the corresponding article. However, one of my applications is showcasing an art gallery with an image, the title and a short intro text describing the art item. I do not want visitors to click on the title link, nor do I want Google to follow this link since these articles are not used as actual pages, nor part of any menu; they are used simply to showcase an image, title and intro via the article source. To accomplish this, I presently have had to copy your module and rename it, use it for this application instance above and remove the <a> link tags within /mod_bt_contentslider/tmpl/default.php so that I can remove the link for the title tag for this module only. I have done this in this way so that I can continue to receive proper future upgrades for my other BT Content Slider Modules, and then of course I would have to manually change my modified module above with the new upgrades. It would be very nice if you could include in your future release an on/off toggle to have the choice of removing the link on the title. I have tried many modules like yours and deem it the best one, however others have this functionality, whereas yours doesn't. I would be happy to help program this for you if you would seriously implement it into your next module release. Please let me know if it is possible that this may be incorporated in the future releases.
  2. Firstly I do want to thank you for taking the time in helping me sort all of this out. Sorry it took long to answer again, but I had to do some testing myself, and the more it's going, the more it's confusing (for me anyway). 1. It turns out that it works fine both on Chrome and Firefox on the other two computers I have; it just doesn't work on my computer using the Chrome browser. I have Windows 7, however one of the other computer has the same operating system so that can't be the problem. My Chrome browser has also been updated on my computer so that can't be it neither. I have cleared the cache 'til the cows come home (they didn't lol) to no avail. If anyone might know why this may be happening within only my computer, it may be helpful for others experiencing the same problem. 2. As far as the browser redirecting you to home when you click the link, and assuming you mean when you click the link within your BT Like Box, I have absolutely no idea why since on all the computers it redirects me fine; however, is it possible that you are seeing something different because the two facebook accounts I use and have been testing with both have "liked" the facebook page "presidentssuites"? I don't have an extra account to test this theory, but if this is the case, then why is your module behaving this way? 3. Is it normal to have the BT faecbook Likebox module disappear if one is not signed in Facebook? If so, is there a way to not have it behave this way?
  3. WOW this is strange.... this is the correct url???? When I click on the link you've submitted in the previous post I see the facebook page fine? What do you mean with no result???? I can see the whole page.
  4. It is published on all pages.
  5. Sorry for the delayed answer, my url is http://campersbest.com/PresidentsSuites/
  6. Hi. Love your product! I too have the same problem. It does not show up in Chrome PC. However, it works beautifully within Firefox. I made a test with a custom Likebox directly from facebook and the same is true. Any help you can afford me would be greatly appreciated.
  7. I also am having the same problem. Any help you afford us would be very much appreciated.
  8. I could also really use the K2 "tags" feature. Looking forward to the integration. :)