elephant

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. I have the same problem! - and also one language menu is not visible - I'll try to do two menus on one menu and assign items to languages ;-( ok .... I have works for me, I did one menu and there menu items in two languages. The main item in a second language is an external link ... Strange is this template (not menu position) and it can not be duplicate(multilang). Template sees only one menu or the UK or PL. Otherwise, for me does not work. Link to a screen grab: http://www.gerono.linuxpl.info/pdb1/images/screen.png'>http://www.gerono.linuxpl.info/pdb1/images/screen.png page: http://www.gerono.linuxpl.info/pdb1/ Secondly menu has only one position articles highlighted, menu items are associated in one menu ;-)
  2. I have the same problem! - and also one language menu is not visible - I'll try to do two menus on one menu and assign items to languages ;-( ok .... I have works for me, I did one menu and there menu items in two languages. The main item in a second language is an external link ... Strange is this template (not menu position) and it can not be duplicate(multilang). Template sees only one menu or the UK or PL. Otherwise, for me does not work. Link to a screen grab: http://www.gerono.li...ages/screen.png page: http://www.gerono.linuxpl.info/pdb1/ Secondly menu has only one position articles highlighted, menu items are associated in one menu ;-)
  3. Hi, unfortunately on my website when I substitution directory (mod_bt_contentshowcase), the date of training disappear. Of course appears version pl (polish) of: contact etc... but something strange is happening with the dates? Maybe I do not have a translation? I have no idea what's going on.... I see that "my friend" has the same problem on the: http://www.tukorlap.hu/index.php/hu/ before swapping: after swapping:
  4. Hi, I have a problem with the template bt_magazine when I switch on the Polish language website, I received an error "DateTime :: __construct (): Failed to parse time string (16 May 2013) at position 0 (1): Unexpected character '? It will be something with the format template times? or DATE_FORMAT_LC...in Language joomla files? (Joomla 3.2.3, PHP Version 5.3.22)