Daniel

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Hello tronghm, I have the same problem with JoomGallery extension and BT Shortcode. Did you find a solution for the topic creator and if yes, can you share it with me? Otherwise I really need your help, please see the following URL with the problem: http://engelhardt.linux02.rw.serviceprovider.de/content/index.php/produkte/markisen Please scroll down to "Kassetten-Markisen" and see the picture on the left side. You will see two pictures, which are not displayed correctly. Thank you very much for your help in advance. Best regards, Daniel
  2. Hi tronghm, I checked it... i saw that there was added the code " col-xs-6 col-sm-6" and not "col-xs-12 col-sm-6". After I corrected it, it worked perfectly. Sorry about my mistake and thank you very much!! :) Best regards, Daniel
  3. Dear Support Staff, I'm using your plugin really much and like it. On a mobile device it looks great so far, the only thing I recognized there: Columns are not working that well. For example: I choosed a 2 column layout and on an iPhone Portrait View this layout is still visible (2 columns), but it looks not nice and you can't read the text very good. How can I get this responsive as well? I think I have to do something with the class "bt-column col-xs-12 col-sm-6 col-md-6 col-lg-6" ... EDIT: Maybe I have to add that it seems only to occur in combination with Iconbox tag. Means: First I create 2 columns layout, then within each I added an icon box. Thank you very much in advance! Best regards, Daniel
  4. Dear tronghm, Unfortunately it seems to be that this solution only worked for SAFARI, but not for Chrome. Could you help once again, please? EDIT: Browser Cache... Sorry! Thank you very much and best regards, Daniel
  5. Thank you so much, tronghm! Your solution worked well :-)
  6. Dear Support Staff, At first of all I really thank you for your great free Joomla Plugin BT Shortcode! It's really nice and I like to use all the different stuff within. Unfortunately it seems to be that there is bug together with my used Joomla Template. As soon when I use COLUMNS the article page doesn't show the navigation anymore and the breadcrumbs contain the sign /. The Icon Box alone doesn't show this effect. Bad Example: <link removed> Good Example: <link removed> Can you please help me find a solution for this problem? Used Joomla is V3.4.5 Used BT Shortcode is V1.0.5 Thank you very much in advance! Best regards, Daniel