barry

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hello, I have installed this template on this url : http://www.barrysakkers.com/2013 But in the backend i receive lots of errors.. When unpublishing a menu for example this msg appears on top of the page: Warning exception 'RuntimeException' with message 'MenusTableMenu::publish(Array, 0, 667) checked-out conflict.' in /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/libraries/joomla/table/nested.php:912 Stack trace: #0 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/libraries/legacy/model/admin.php(857): JTableNested->publish(Array, 0, '667') #1 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/administrator/components/com_menus/models/item.php(1390): JModelAdmin->publish(Array, 0) #2 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/libraries/legacy/controller/admin.php(189): MenusModelItem->publish(Array, 0) #3 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/libraries/legacy/controller/legacy.php(722): JControllerAdmin->publish() #4 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/administrator/components/com_menus/menus.php(18): JControllerLegacy->execute('unpublish') #5 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/libraries/legacy/component/helper.php(359): require_once('/home/bsakkers/...') #6 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/libraries/legacy/component/helper.php(339): JComponentHelper::executeComponent('/home/bsakkers/...') #7 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/administrator/includes/application.php(158): JComponentHelper::renderComponent('com_menus') #8 /home/bsakkers/domains/barrysakkers.com/public_html/2013/administrator/index.php(54): JAdministrator->dispatch() #9 {main} Can you please help me with this? Kind regards, Barry
  2. Hello Kien, you are right, it looks good now.. Looks like there was some cache problem or so. Kind regards Barry
  3. Sorry little bit of a strange wording of my problem. I have installed the BT Portfolio theme and really love it ! Another webdesigner changed some colors for me and added Google fonts... works all fine.. only not on the page where i publish the Portfolio. Take a look please at this page: http://www.bsprojecten.com/nonplus/index.php/journey/for-whom and then at this one: http://www.bsprojecten.com/nonplus/index.php/impressions You will see that the menu on top is different (big fontsize). When I change the portfolio template in the options menu of the component to another one.. the menu looks alright... Can you please help me with this one? Kind regards, Barry