Search the Community

Showing results for tags 'bt media gallery'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • BowThemes Forum Rules
    • Bow Themes Announcements
    • Security and Configuration
    • Customer Testimonials
    • Pre-Sales Questions
    • Members Showcase
    • Bow Themes Website - Feedback/Information
    • Request and Wishlist
    • Unidentified Topic
    • Affiliate Program
  • Commercial Templates
    • BT Variety templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Folio templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Photography
    • BT Corporate
    • BT Travel
    • BT E-commerce
    • BT News
    • BT Metro
    • BT Shopping
    • BT Restaurant
    • BT Real Estate
    • BT Game
    • BT Gallery
    • BT Movies
    • BT Onepage
    • BT Business
    • BT Fashion
    • BT Education
    • BT Jenus
    • BT Property Joomla template
    • BT Medical template
    • BT Fitness
    • BT Arise II
    • BT Bistro
    • BT Construction
    • BT Hosting
  • Templates Discussion
    • BT Arise - Corporate Joomla template
    • BT Mobile Apps
    • BT Magazine
  • Extensions Discussion
    • BT Slideshow
    • BT Facebook like
    • BT Social Sharing Plugin
    • BT Login
    • BT Content Slider
    • Twitter Feed
    • BT Floating Banner
    • BT Google Map module
    • BT Smart Search
    • BT Social Connect component
    • BT Property Component for Joomla 2.5 and 3.0
    • BT Shortcode Plugin
    • BT Simple Slideshow module
  • Commercial Extensions
    • BT Image Gallery
    • BT Slideshow Pro
    • BT Portfolio component for Joomla 2.5 and 3.x
    • BT Background Slideshow
    • BT Accordion Menu
    • BT Content Showcase
    • BT Tabs
    • BT Quick Contact
    • BT Product Slider
    • BT Social Login
    • BT Media Gallery
    • BT Google Maps Pro
    • BT Product QuickView

Found 2 results

  1. Cheers, I recently bought the BT Media Gallery component for my website. I want to bind the component to my videos uploaded to Vimeo, as I do this? I want to load all the videos that I have in my Vimeo account, you need to link this? Thanks if you can help me.
  2. Hi support team my site's finally gone live, but there seems to be problem with thumbnail loading 1. sometimes the thumbnail will missing and if I refresh the browser again it will go away, also if you scroll over to the thumbnail the comment and star are located at the top, which is different to what I saw from the demo. 2. when click the thumbnail to enlarge, some of the images have a warning message under the comment box saying there's error, is it like a bug? If you could go to my site http://www.georgewu.com.au and check under "collection" you'll see the problem that I'm having, if you could provide a solution ASAP that will be great! Thanks Support team.