Search the Community

Showing results for tags 'icons'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • BowThemes Forum Rules
    • Bow Themes Announcements
    • Security and Configuration
    • Customer Testimonials
    • Pre-Sales Questions
    • Members Showcase
    • Bow Themes Website - Feedback/Information
    • Request and Wishlist
    • Unidentified Topic
    • Affiliate Program
  • Commercial Templates
    • BT Variety templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Folio templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Photography
    • BT Corporate
    • BT Travel
    • BT E-commerce
    • BT News
    • BT Metro
    • BT Shopping
    • BT Restaurant
    • BT Real Estate
    • BT Game
    • BT Gallery
    • BT Movies
    • BT Onepage
    • BT Business
    • BT Fashion
    • BT Education
    • BT Jenus
    • BT Property Joomla template
    • BT Medical template
    • BT Fitness
    • BT Arise II
    • BT Bistro
    • BT Construction
    • BT Hosting
  • Templates Discussion
    • BT Arise - Corporate Joomla template
    • BT Mobile Apps
    • BT Magazine
  • Extensions Discussion
    • BT Slideshow
    • BT Facebook like
    • BT Social Sharing Plugin
    • BT Login
    • BT Content Slider
    • Twitter Feed
    • BT Floating Banner
    • BT Google Map module
    • BT Smart Search
    • BT Social Connect component
    • BT Property Component for Joomla 2.5 and 3.0
    • BT Shortcode Plugin
    • BT Simple Slideshow module
  • Commercial Extensions
    • BT Image Gallery
    • BT Slideshow Pro
    • BT Portfolio component for Joomla 2.5 and 3.x
    • BT Background Slideshow
    • BT Accordion Menu
    • BT Content Showcase
    • BT Tabs
    • BT Quick Contact
    • BT Product Slider
    • BT Social Login
    • BT Media Gallery
    • BT Google Maps Pro
    • BT Product QuickView

Found 7 results

  1. I have downloaded BT Google maps today, have managed to set it up fine (using Joomla 3.4.3) but when I go to Marker manager > add marker > select icon marker there are no icons that have been included in the download, it just directs me to Joomla media manager. Is this right? And if so, is there a media pack of icons I can download? Or should it have come with an icon pack? Sorry for the potentially obvious question/answer, slightly :blink: today!
  2. HI! I have some problems with customizing extra fields in component. In quick start template there are cute icons, like beds and shower )) i like it! But when i translated those fields in russian - they are disappeared (icons) Im planning to do multi language site, & i would like to keep those icons for each country. Please, help me. thank you in advance.
  3. Good day. Where I shot the megamenu icon in the modules? Where do I change the css K2 content module? Because I want the icon to appear in categories but do not want to appear in the module (attached to megamenu image). Thanks You
  4. Hello Thanks for your nice and flexible template first of all :) I would to ask exactly how can i change the default icons that are set at "PORTFOLIO FEATURES" module. I searched both here and at documentation but could find anything relevant. Thank you in advance
  5. Hi all, I'm really very happy with the theme, thanks! Main question: I just ran into a problem trying to put icons on my main menu. I added them in megamenu and they show up in the preview. They don't show up on the main site though. Other megamenu customizations such as sub-menu module work fine though. I've double checked every setting that I'm aware of, so I suspect it may have something to do with the navbar/menu css. Not sure though. Any suggestions? Side question, once that is solved, I'd like to have a couple of the menu items show only the icon. Is there an easy setting somewhere to not display text? The main joomla setting only seems to work if you add an actual image. Since I'm using icons, I'm not sure how to do that. Many thanks!
  6. There are "readmore" icons on template preview screen. But in demo and in quickstart package they are disappeared, and only text "readmore" left. Can you tell in which css file need to edit to turn it back???
  7. Hi, I have read most problem fixes and I have installed and published jquery plugin. Many of users, as I understand had problems with module not showing or working, but on my website buttons are showing and have proper links (form shows or pop-up). I attached picture. Buttons are in shown in menu right corner. I just want to put login and registration text to them or even change them with icons. Thank you.