Search the Community

Showing results for tags 'images'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • BowThemes Forum Rules
    • Bow Themes Announcements
    • Security and Configuration
    • Customer Testimonials
    • Pre-Sales Questions
    • Members Showcase
    • Bow Themes Website - Feedback/Information
    • Request and Wishlist
    • Unidentified Topic
    • Affiliate Program
  • Commercial Templates
    • BT Variety templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Folio templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Photography
    • BT Corporate
    • BT Travel
    • BT E-commerce
    • BT News
    • BT Metro
    • BT Shopping
    • BT Restaurant
    • BT Real Estate
    • BT Game
    • BT Gallery
    • BT Movies
    • BT Onepage
    • BT Business
    • BT Fashion
    • BT Education
    • BT Jenus
    • BT Property Joomla template
    • BT Medical template
    • BT Fitness
    • BT Arise II
    • BT Bistro
    • BT Construction
    • BT Hosting
  • Templates Discussion
    • BT Arise - Corporate Joomla template
    • BT Mobile Apps
    • BT Magazine
  • Extensions Discussion
    • BT Slideshow
    • BT Facebook like
    • BT Social Sharing Plugin
    • BT Login
    • BT Content Slider
    • Twitter Feed
    • BT Floating Banner
    • BT Google Map module
    • BT Smart Search
    • BT Social Connect component
    • BT Property Component for Joomla 2.5 and 3.0
    • BT Shortcode Plugin
    • BT Simple Slideshow module
  • Commercial Extensions
    • BT Image Gallery
    • BT Slideshow Pro
    • BT Portfolio component for Joomla 2.5 and 3.x
    • BT Background Slideshow
    • BT Accordion Menu
    • BT Content Showcase
    • BT Tabs
    • BT Quick Contact
    • BT Product Slider
    • BT Social Login
    • BT Media Gallery
    • BT Google Maps Pro
    • BT Product QuickView

Found 29 results

  1. Hi. I am interested in purchasing the BT Slider Pro, but wanted to test the free version on a test site first. We are having problems getting the images to show. We use Admin Tools for security but we have added RewriteRule ^modules\mod_bt_contentslider.php - [L] to our .htaccess file. The test site we are using at the moment is http://staging2.nohoartsdistrict.com/ Any suggestions would be appreciated. (Your module is titled NoHo Latest News.)
  2. Hello, i use BT Background Slideshow to show images. Now i have ssl enabled on my page. Since switching to SSL i can't save images by click on Button "Get Images" inside the module. Can somebody help me to fix that problem?
  3. Hi, please could you help me? I moved my site from apache to Windows server and images from bt content slider stopped showing. When I check the path of the image, it looks like this> d:\www\gynome.cz\cache/mod_bt_contentslider/e83507d84b6f0ec633dfba3d2bba4c0c-gis-day.jpg so it has also back slash... at http://www.novy.gynome.cz/ is there a way to fix this, please? Petra
  4. Dear support, I seem to have a problem with the BT content slider. I've set the thumbnail images to "Equal Height" on the backend of Joomla. However, in the front end. the images are discombobulated. Please, how do I resolve this? Thank you in advanced.
  5. I can not upload images? Always is loading and loading (look attach picture). Please help, thanks!
  6. I have used mod_bt_simple_slideshow before and it worked fine.Now I have upgraded my Joomla site to 3.6.5 and it will not allow me to drag and drop images. The images file is writable. I used this on another site and it worked but will not allow me to drag and drop. I get the red circle with a line through it. Everything in the folder is writable. I don't know what else to try. Hate to have to use another slideshow for this site! Thanks! Bev
  7. Hi, Im using the BT Content Slider to display a few selected posts from EasyBlog. The content and the title are displayed but I cannot seem to get the images to be displayed on the slider. The images are inline images in the Easyblog posts. The url is homehighschoolhelp.com and the section is Recent Blog Posts. Kindly help
  8. Dear. When I create a property and I save, the record is created , but the images are not saved. http://fdzeta.com/subir/images/syntV.png http://fdzeta.com/subir/images/CgpEK.png This only happens when I create a property, because if I edit and upload the images , they are saved without problems. This is the error I see in console. PHP Notice: Undefined property: stdClass::$youid in /var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/administrator/components/com_bt_property/models/property.php on line 324, referer: http://www.inmobiliarialatitud.com.ar/administrator/index.php?option=com_bt_property&view=property&layout=edit PHP Warning: getimagesize(/var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/tmpl/themes/default/images/default.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/helper/images.php on line 98, referer: http://m.facebook.com/ [Thu May 05 23:22:28.942754 2016] [:error] [pid 10198] [client 198.41.231.76:9380] PHP Warning: Division by zero in /var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/helper/images.php on line 128, referer: http://m.facebook.com/ [Thu May 05 23:22:28.942794 2016] [:error] [pid 10198] [client 198.41.231.76:9380] PHP Warning: Division by zero in /var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/helper/images.php on line 161, referer: http://m.facebook.com/ [Thu May 05 23:22:28.945632 2016] [:error] [pid 10198] [client 198.41.231.76:9380] PHP Warning: imagecreatefromjpeg(/var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/tmpl/themes/default/images/default.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/helper/images.php on line 183, referer: http://m.facebook.com/ [Thu May 05 23:22:28.945689 2016] [:error] [pid 10198] [client 198.41.231.76:9380] PHP Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /var/sentora/hostdata/latitudrg/public_html/inmobiliarialatitud_com_ar/modules/mod_bt_property_showcase/helper/images.php on line 185, referer: http://m.facebook.com/ regards
  9. http://modyl.by/index.php/bizness/nedvizhimost/arenda-ofisov/143bnew/649-na-5-etazhe Добрый день, почему картинки не отображаются как у вас в демо версии а идут одна за одной ? Помогите пожалуйста. Что нужно поставить, чтобы изображения стали как у вас в демо версии. ______________________ Good day , why pictures are not displayed as you have in the demo version and go one by one ? Help me please. What you need to put that image became like you in the demo version http://demo.bowthemes.com/bt-property/bt-property/grid-listing/cottage/3705-brighton-circle-road
  10. Hi, I stuck with the module mod_bt_relate_articles. I don't know where I can define an image for the articles? Can you help me on that? Kind regards, Marco
  11. When I upload images into the bt property component and look at them on the website they are so large that I have to scroll the page. It expands them so big the images get get grainy. I have tried resizing them with the component and also with Photoshop but the images are always too large. Is there a setting to for the owl carousel height? I really don't want my site users to have to scroll so much to see the images. My website is local at the moment because I am building it now. Thank you in advance David
  12. Hello, I have a diferents properties in the same corporate building, every flat is a different property. I completed one property and I want to duplicate it to modify only the flat and the price, not the images, but when I save as a copy the property is duplicated without the images, so I have to sellect the same images everytime. Anyone knowns how to duplicate the full property, with images included? Thanks
  13. hey friend im using the bt property, and trying to upload some image to a property and it's shows the loading icon but doesnt upload, it dosent show any error and i dont see any problem in the console i already uploaded some images before and now try for some new property's and nothing... any idea of the problem ? thanks a head
  14. Hi! I've downloaded you BT Property component for joomla 3.0 It worked wonderfully and the component is awesome as I expected. I designed the website locally with wamp server. It worked fine. Now I uploaded the joomla to a live website. In my home page property displaying slider works fine. The property images r displaying. But in my other pages no property images are displaying (I created separate pages for displaying featured properties, properties by category and a single property page) I used Joomla 3.1.5
  15. Hi Firstly Thanks for your hard work on this component it a great product just need to solve:- 1. my images and thumbs display are very poor quality, they seem to have been distorted by component, as the original images loaded are of good quality. http://loc8aintree.co.uk 2. Should the Owl Carousel have thumbnail images at the bottom just like the demo site, when viewing a single property. 3. can the property listing display be changed from 3 columns to 4 3. can the property listing limit be changed, instead of 5,10,15 etc, I need 3,6 or 4, 8 Thanks
  16. Hi I have recently moved a site from my test server to a live server and all was fine. The slideshow has been set to get images from a Joomla folder. When I added images to the slider on the live server, I'm suddenlty getting this message: There isn't any images. Please upload via modules management in admin section. The images are showing, but the message is also displayed. The URL is http://www.sanssouci.co.za I have cleared my browser cache and Joomla's cache. Also, when I open the module, it slows the whole site down considerably (on the live server and the test server) - would you know what could be the cause of this? Thank you
  17. Hi, when I click on images of the BT Content Slider then some of them appear twice. Please let me know if you need more informations. I have attached an example. Best regards, dimkou
  18. Hi there, thank you so much for this wonderful and free extension. Unfortunately it doesn't work perfectly on my system after installation. Even concatenated with every article and activated in source settings under images and links there isn't shown any image respective intro image. (see atached file) Additionally about the module I got a terrible long list of warnings: Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 121 Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 131 Warning: imagegif() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 137 Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 121 Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 131 Warning: imagegif() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 137 Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 121 Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 131 Warning: imagegif() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 137 Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 121 Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 131 Warning: imagegif() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 137 Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 121 Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 131 Warning: imagegif() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/htdocs/w0126290/my-domain.com/joomla/modules/mod_bt_contentslider/classes/images.php on line 137 Where is my fault? Best regards, Rolf
  19. Hi I get an error "Could not save!" when trying to upload images using Flash upload and "Warning: Failed to move file!" when using Simple upload. I have tried Chrome, Firefox & IE11. Joomla 3.3.3 BT Portfolio 3.0.9 It could be the hosting Apache 2.2.27 server, as I have no issues on my local development Windows IIS 8.5 server.
  20. Hi there, i installed the bt-contentslider module and it works fine on firefox, chrome but the images are invisible on mobile, specifically iphone. The image appears brifely at the beginning of the slide animation and that's it. You can see the page at www.greaterfool.tv thx a lot in advance Cesare
  21. When i try facebook share i can't see image or the description of every page. Here you can see it for your own. I have checked the "Add og tag" to YES. http://www.netsatisfy.com/
  22. Hi, first of all i want to thanks all you guys for such a wonderfull plugin. My problem is that some of my k2 articles has no images, so when i share an a article the plugin puts a default thumbnail of facebook share logo. The same logo of the share button. I want to change that, if it's posible when my article has no image no thumbnail be displayed on facebook and when my article have images, share that thumbnail. Thanks
  23. How can I remove the white/gray border of linked images? It happens to both the article images and he logo footer image, as you can see in this article: http://www.turismoletterario.com/92-autori/218-karen-blixen-autori.html (I have to specify that for the image in the article, I used "Mavik Thumbnail" plugin to create its thumbnail) Is it an issue linked to this template? Or to K2, maybe? Thank you in advance.
  24. Hi all, I want to show both Image Caption & Introtext on my slideshow. There can only be one showed at a time. I was looking in the php files of the module and found the following code (content.php): // change introtext with caption if($use_caption && $item->images){ $caption = $item->images->image_intro_caption; if(!$caption){ $caption = $item->images->image_fulltext_caption; } if($caption){ $item->introtext = $caption; } } It states that the introtext will be replaced by the caption. Is it possible to invoke this separately? Thanks for all your effort!
  25. I am putting up about 6-10 photos for a property portfolio. All images that are originally landscape I have resized and optimised and they are showing fine. All photos that are Portrait size I have cropped to be the same size as the landscape photos and optimised. However...the second group of photos refuse to display the size that I want them to, and are getting stretched. I am now stuck! Any ideas?