Search the Community

Showing results for tags 'no images found'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • BowThemes Forum Rules
    • Bow Themes Announcements
    • Security and Configuration
    • Customer Testimonials
    • Pre-Sales Questions
    • Members Showcase
    • Bow Themes Website - Feedback/Information
    • Request and Wishlist
    • Unidentified Topic
    • Affiliate Program
  • Commercial Templates
    • BT Variety templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Folio templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Photography
    • BT Corporate
    • BT Travel
    • BT E-commerce
    • BT News
    • BT Metro
    • BT Shopping
    • BT Restaurant
    • BT Real Estate
    • BT Game
    • BT Gallery
    • BT Movies
    • BT Onepage
    • BT Business
    • BT Fashion
    • BT Education
    • BT Jenus
    • BT Property Joomla template
    • BT Medical template
    • BT Fitness
    • BT Arise II
    • BT Bistro
    • BT Construction
    • BT Hosting
  • Templates Discussion
    • BT Arise - Corporate Joomla template
    • BT Mobile Apps
    • BT Magazine
  • Extensions Discussion
    • BT Slideshow
    • BT Facebook like
    • BT Social Sharing Plugin
    • BT Login
    • BT Content Slider
    • Twitter Feed
    • BT Floating Banner
    • BT Google Map module
    • BT Smart Search
    • BT Social Connect component
    • BT Property Component for Joomla 2.5 and 3.0
    • BT Shortcode Plugin
    • BT Simple Slideshow module
  • Commercial Extensions
    • BT Image Gallery
    • BT Slideshow Pro
    • BT Portfolio component for Joomla 2.5 and 3.x
    • BT Background Slideshow
    • BT Accordion Menu
    • BT Content Showcase
    • BT Tabs
    • BT Quick Contact
    • BT Product Slider
    • BT Social Login
    • BT Media Gallery
    • BT Google Maps Pro
    • BT Product QuickView

Found 1 result

  1. Dear Support, I am using your BT Background Slideshow and there are several problems that we are experiencing: 1) when images get replaced in the folder or new images are being added, then after clicking "Get images" button it says: "no images found". You have to click "Save" and only after that the images get found 2) after copying the BT Background Slideshow Module the images in the module which was copied are not there any more. Clicking "Get images" also says "no images found". Only after clicking "Save" the images are found, sometimes u have to click "Save" several times till it works. These are quite considerable problems when it comes to explaining end users how to edit content in backend. That's why: could you please solve them and explain why it happens? Thank you! Best regards, Tom