Search the Community

Showing results for tags 'problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • BowThemes Forum Rules
    • Bow Themes Announcements
    • Security and Configuration
    • Customer Testimonials
    • Pre-Sales Questions
    • Members Showcase
    • Bow Themes Website - Feedback/Information
    • Request and Wishlist
    • Unidentified Topic
    • Affiliate Program
  • Commercial Templates
    • BT Variety templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Folio templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Photography
    • BT Corporate
    • BT Travel
    • BT E-commerce
    • BT News
    • BT Metro
    • BT Shopping
    • BT Restaurant
    • BT Real Estate
    • BT Game
    • BT Gallery
    • BT Movies
    • BT Onepage
    • BT Business
    • BT Fashion
    • BT Education
    • BT Jenus
    • BT Property Joomla template
    • BT Medical template
    • BT Fitness
    • BT Arise II
    • BT Bistro
    • BT Construction
    • BT Hosting
  • Templates Discussion
    • BT Arise - Corporate Joomla template
    • BT Mobile Apps
    • BT Magazine
  • Extensions Discussion
    • BT Slideshow
    • BT Facebook like
    • BT Social Sharing Plugin
    • BT Login
    • BT Content Slider
    • Twitter Feed
    • BT Floating Banner
    • BT Google Map module
    • BT Smart Search
    • BT Social Connect component
    • BT Property Component for Joomla 2.5 and 3.0
    • BT Shortcode Plugin
    • BT Simple Slideshow module
  • Commercial Extensions
    • BT Image Gallery
    • BT Slideshow Pro
    • BT Portfolio component for Joomla 2.5 and 3.x
    • BT Background Slideshow
    • BT Accordion Menu
    • BT Content Showcase
    • BT Tabs
    • BT Quick Contact
    • BT Product Slider
    • BT Social Login
    • BT Media Gallery
    • BT Google Maps Pro
    • BT Product QuickView

Found 19 results

  1. hello, since the last 2 days, i received that error message. now i buyed the last version. and the same error again.... what can i do? i need the maps module.... best regards stefan
  2. Hello, when I press the toggle full-screen button, the maps overlaps over the rest of the page contents. You can take a look here: https://www.bonfiglioli.gr/en/contact.html Thanks, V.G.
  3. Dear Helpers, I have a little problem with bt_property component with the uploded image. Here is a prntsc about my problem. In shortly, i uploded any image, any size, the problem is the same. https://prnt.sc/hi71gc https://prnt.sc/hi7499 Somebody can help me? :) Thanks a lot!
  4. Hello, I have stumbled upon a problem with my website. When I want to use the bt property filter it doesn't let me search on country. (even though i have added the country in the back-end.) I saw a topic where someone solved the problem but his solution did not work for me. (the solution was adding some code to the .js file) There is a screenshot attached to this post.
  5. Hi. I have a problem in the extra field "DROPDOWN". In the property tab detail page the field does not inform the selection: "Proprietátio" and "Zona da Cidade", writes in place the word: "Array" (see attached image). Where is the error? The options set out in DROPDOWN usually appear in the filter module ("Proprietátio" and "Zona da Cidade") list options correctly. Can you help me? Awaiting return. Thanks.
  6. I purchased the product slider withe the "all modules" package. Installed it. Everything fine. I created a module, fed with a category of my vm3. If I display the module in any position in gives me a 404. If I display it in an article with {module BT Product Slider} it just shows me "{module BT Product Slider}". You should maybe know that I did a migration from j2,5 to 3 as well as vm2 to vm3 and the old joomla2.5 is still running in the same database, because its displaying the old website I also tried to set my joomla to default Beez Template and it gives me the following: /* #1146 Table 'db10596665-14origjo.j003_virtuemart_products_de_de' doesn't exist SQL=SELECT p.`virtuemart_product_id` as id, `j003_virtuemart_products`.`product_parent_id`, `j003_virtuemart_products`.`created_on`, `j003_virtuemart_products`.`product_special`, p.`product_name` as name, p.`product_s_desc` as introtext, GROUP_CONCAT(`j003_virtuemart_product_categories`.`virtuemart_category_id` SEPARATOR ',') as categories, `j003_virtuemart_product_categories`.`virtuemart_category_id` as category_id, c.`category_name` as category_name, i.`file_url` as thumbnail, pr.virtuemart_product_price_id, pr.product_price, pr.override, pr.product_override_price, pr.product_tax_id, pr.product_discount_id, pr.product_currency, rvc.`review_count` FROM `j003_virtuemart_products_de_de` as p LEFT JOIN `j003_virtuemart_products` ON `j003_virtuemart_products`.`virtuemart_product_id` = p.`virtuemart_product_id` LEFT JOIN `j003_virtuemart_product_categories` ON p.`virtuemart_product_id` = `j003_virtuemart_product_categories`.`virtuemart_product_id` LEFT JOIN `j003_virtuemart_categories_de_de` as c ON `j003_virtuemart_product_categories`.`virtuemart_category_id` = c.`virtuemart_category_id` LEFT JOIN (SELECT * FROM `j003_virtuemart_product_medias` as sub_md WHERE sub_md.`ordering` < 1 OR sub_md.`ordering` = 1) as md ON p.`virtuemart_product_id` = md.`virtuemart_product_id` LEFT JOIN `j003_virtuemart_medias` as i ON md.`virtuemart_media_id` = i.`virtuemart_media_id` LEFT JOIN `j003_virtuemart_product_prices` as pr ON p.`virtuemart_product_id` = pr.`virtuemart_product_id` LEFT JOIN (SELECT rv.`virtuemart_product_id`, COUNT(rv.`virtuemart_product_id`) as review_count FROM `j003_virtuemart_rating_reviews` as rv WHERE rv.`published` = 1 GROUP BY rv.`virtuemart_product_id`) as rvc ON p.`virtuemart_product_id` = rvc.`virtuemart_product_id` WHERE ( `j003_virtuemart_product_categories`.`virtuemart_category_id` IN (1,2) AND `j003_virtuemart_products`.`published`="1" ) GROUP BY id ORDER BY id asc LIMIT 12 */ I would be thankful for any advice. Best Regards,
  7. Morning all, I would like to know if there is a way that i can link the images in the BT Content Slider to a page instead of opening a lightbox of the image. Any one know what i can do to do this? Thanks
  8. Hi there , thnx a lot for your sharing extension , i attached it in a component and everything was fine .... except ... facebook. you can check by your own there http://autoiaria.it/ sharing function is working but .... no image no text nothing except website url is going to be shared . Any suggestion ? thx a lot for your support . Cheers Andrea Ps : just to say that i ve no gzip compression active there
  9. Hello everybody I have a big problem with the navigation of bt_arise. The navigation of bt_arise, which is implemented and not a modul, is actually set on «Split Menu» on my website. The problem is: Whenever I put a link on my website which links to another place on my website, which i'snt part of the mainmenu. The navigation failes. (Try for example the link «Archiv Events» on the following site: Angebote --> Events (At the bottom of the site) On top of that I can't change the Menu System anymore. I know that the other menu systems would work but I can't change it anymore! When I choose an other one, than joomla just doesn't save it. I would be very thankfull for help.
  10. Hello, first of all congratulate you for such excellent extensions. I run into a problem, which is that by creating either a single item or k2, the images are overlaid on the content. I tried to include images in the content of the article, the image upload tool independent ... but I have not been successful. Also try changing the module parameters settings, activating and deactivating plugins, modules, etc ... but neither fuciona. I have also followed the steps in the user guide, but not if the problem is in the way the items are created. Deputy screenshots The URL where I am doing is testing: www.mpradaestudio.com/clientes/cootracar/ I appreciate greatly your help to solve this problem and make the content look like in the demo. I am very attentive to your response!
  11. Hello, My images are displaying in a really weird location. Have a look: http://www.marvelsofmoney.com/JohnCalvi/ Any ideas?
  12. Hi, BT Content Slider is a very usefull extension :) but i have a problem with it. If i don´t activate "Search Engine Friendly URL" on joomla the extension works perfectly but if a activate it, i have a problem with the "read more" button. When i click on "read more" on the content slider after activating SEO it open every time the same articel. Problem on page: http://bit.ly/18X3swI Now SEO friendly isn´t avtivate! What i have to do, to solve this problem?
  13. Hello, First of all i like this module, thanks! :D But i can't translate the Username and Name. I want it to: E-mailadres Name to: Volledige naam I have take a look and on the en-GB.ini/en-GB.com_users.ini.... changed everything to E-mailadres but nothing changed. I have Overrides the Username and Name... nothing work. In my template language.ini file i can't find the username and name. My language site, content, management area, are all in NL language :huh: and they don't want change the Username and Name field. I read many topics here and i did the same what the moderators tell us, but nothing... And how i can remove the field Forget username I removed the text but the symbol Are still there. I don't need this field because i change email instead of username. I have the newest bt login version Anyone can help my ?
  14. hi ! (hope you'll understand my quite-bad english) first : congrats for your really great extensions ! i'm having some problems with Falang translations, which doesn't work at all (upload, titles and description fields, ...) to translate Slideshow modules. i checked i'm using latest versions of both BT Slideshow Pro and Falang... that's right ! but i really need to translate my modules asap... what about BT releases around Falang component ? is there any way to make it right ? thanks by advance for your quick answer, and hope to read good news from you soon ! cheers
  15. Hi, The extension is incredible. Thanks for making this relevant extension! It's messing with my media manager. This shows up (image attached) whenever I open my media manager to grab an image. The manager still functions fine but this displays between every image. I couldn't identify it in the php. What do I need to do? I'll note I'm using a Joomla 2.5 Rockettheme template. Thanks in advance!
  16. Hi everyone, Firstm sorry for any mistakes i made writing, im portuguese. Now abot the problem: I found a problem in bt-login module in joomla 3.0 on my newlly website, when i select the language EN all work perfect, but when i am at CN language (chinese) i cant login and the url shows this "web_page/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn/cn", and if i log in english version and try to change the language once logged to CN, it not allow me, keep showing EN version. I only use joomla core SEF system, not even a 3srt party component like joomsef or sh404sef to avoid any errors Search Engine Friendly URLs Yes Use URL rewriting Yes Please can someone help me with this, because thelogin system will be the main feature in this website, later ill insert other 4 languages, Russian, German, Portuguese, French Thanks in advanced. Fabio
  17. Hi there, Here is my problem: I got the content slider to be shown only on my home page, showing a row with 3 slices, 6 in total. After the first scroll, showing the next 3 slices, the slices get bigger when I hover over the "more read button" or the pictures. I uploaded a picture so you can how the extension really does what it wants. Any ideas how to fix this? I just updated the extension to 2.2.0, my template version (bt corporate) is still running on 1.0.0. Thanks in advance Thomas Update: I just turned off the "image mouseover effect" and now i do not have the "getting bigger problem" when hovering over the image anymore. Still the slice gets huge when hovering over the read more button :(
  18. hi this is mohit.. experts i am facing some problems in bt-arie template.. i am working on localhost. 1). images in an article shows only at once, when we reload the page images is'nt load. 2). some text lke(http://localhost/full-site/index.php/template-features/creativedevlopments) i want to remove the text in red color in above path from addressbar.. 3). top main menu fonts automaticaly change whenever my computer connected to the internet. Can anybody help me.. please reply..
  19. Hello, I have tried the tabs in a few sites and it always only shows half of the tab - example http://www.emcc.me/index.php Can you let me know what the problem is? I have messed about with the style sheet and can't get it fixed Cheers JIm