Search the Community

Showing results for tags 'server'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • BowThemes Forum Rules
    • Bow Themes Announcements
    • Security and Configuration
    • Customer Testimonials
    • Pre-Sales Questions
    • Members Showcase
    • Bow Themes Website - Feedback/Information
    • Request and Wishlist
    • Unidentified Topic
    • Affiliate Program
  • Commercial Templates
    • BT Variety templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Folio templates for Joomla 2.5 & 3.x
    • BT Photography
    • BT Corporate
    • BT Travel
    • BT E-commerce
    • BT News
    • BT Metro
    • BT Shopping
    • BT Restaurant
    • BT Real Estate
    • BT Game
    • BT Gallery
    • BT Movies
    • BT Onepage
    • BT Business
    • BT Fashion
    • BT Education
    • BT Jenus
    • BT Property Joomla template
    • BT Medical template
    • BT Fitness
    • BT Arise II
    • BT Bistro
    • BT Construction
    • BT Hosting
  • Templates Discussion
    • BT Arise - Corporate Joomla template
    • BT Mobile Apps
    • BT Magazine
  • Extensions Discussion
    • BT Slideshow
    • BT Facebook like
    • BT Social Sharing Plugin
    • BT Login
    • BT Content Slider
    • Twitter Feed
    • BT Floating Banner
    • BT Google Map module
    • BT Smart Search
    • BT Social Connect component
    • BT Property Component for Joomla 2.5 and 3.0
    • BT Shortcode Plugin
    • BT Simple Slideshow module
  • Commercial Extensions
    • BT Image Gallery
    • BT Slideshow Pro
    • BT Portfolio component for Joomla 2.5 and 3.x
    • BT Background Slideshow
    • BT Accordion Menu
    • BT Content Showcase
    • BT Tabs
    • BT Quick Contact
    • BT Product Slider
    • BT Social Login
    • BT Media Gallery
    • BT Google Maps Pro
    • BT Product QuickView

Found 1 result

  1. Hi, I have been experiencing some slow server response times on our website so I have several times removed every module and plugin from the page and added them back one by one testing between each add with google page speed and webpagetest. Each time as soon as I enable BT login google throws a slow server response time error and my webpagetest goes from a A to and F. Do you have a fix for this. As you know page speed is super important for google rankings and such so I would like to fix this if I can otherwise I will have to switch to another login module.