Martin1350034493

BT Login and nothing happen[Solved]

137 posts in this topic

Hi,

It's enough to drive one to despair. I have the same problem like the others in the forum.

If I install the BT login module, I can't open the registration. Nothing happen...

I am working on a localhost... the site isn't online until now.

Can I send you my htdocs folder (It's not to big, I am at the beginning of the site) via e-mail?

If it's possible please install the bt login at the right hand site of the top with the nice icons.

Thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi reactiSS.

You can send source your website via Email: extensions@bowthemes.com

And please note your problem clearly encountered.

I will check it for you.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I could solve my problem. It's necessary to activate the jQuery plugin to use the bt login.

After them it works, but I can't change the icons, I tried to copy and paste the default.php from the forum, but then it doesn't work. Can somebody upload the default.php for the new bt login version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have activated Jquery plugin to Yes, but nothing happend.

I use BT-Arise template.

I tried to disactivate all modules on main page, but Bt-Login does not work.

Where is problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too I have the same problem ... I can see the icons of login and registration but if I click eather one of them nothing happens. J2.5.4, BTlog-2.4.0.

Any ideas ?

Thank You in advance Petr

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi all.

If can, please give me link to your site.

I must check directly to find solution to fix your problem.

Thanks!

I work in localhost. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

chinhpv.hp hello, Thank you for your reply, I installed the jQuery plugin Intsluder it allows even choose jQuery version 1.7.1 and now stands, I tried others, same thing does not work. I tried disabling jQuery in the module itself bt_login also no results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tenebrifer.

Can you give me account to access admin.

I will setting in admin bt-login, and test.

All information you can send via email: extentions@bowthemes.com

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello I have the same problem; can´t get BT Login to work. To isolate jQuery conflicts, turned of all modules except BT Login, and it is dead; nothing happens on mouseover.

Attach configuration so you can see.

Please advice on this.

Thanks

post-45631-13500376970329_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all.

With this problem. You can try setting param "Load jQuery" is Auto or Yes to load jQuery. This param in Advanced Options panel setting.

If it don't help you, please give me link to your site, and an account to access admin and setting module.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi all.

With this problem. You can try setting param "Load jQuery" is Auto or Yes to load jQuery. This param in Advanced Options panel setting.

If it don't help you, please give me link to your site, and an account to access admin and setting module.

Thanks!

I have tried Load Jquery Auto and Yes but module does not work.

I work in localhost. Use Bt-Arise template, joomla 2.5.

Did you solved problem of tenebrifer (I have same problem here, bt_login 2.4.0, Joomla 2.5.4 http://gross-pc.ru/)?

I have the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you; I send you and email to support@bowthemes.com whith access details to Website, as i could not find the loadjquery param in Advanced Options panel.

Please go inside Website, and also explain where the loadjquery param is located for future reference.

Thank you very much for all your help! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for bad English!

Joomla 2.5.4

BT Arise template

BT Login 2.4.0 module

jQuery Includer 1.7.1

I do not work. Nothing happens by clicking the icon.

(Do not include this topic, but I would like to solve it is to content-mass-bottom available to me.)

Thank you in advance for your help!

Best regards

Kocsis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem - nothing happens then сlick or hover.

I tried to set JQuery to Auto and Yes, tried JQuery Includer plugin - it's not work.

Joomla 2.5.3

BT Arise template

BT Login 2.4.0 module

(and Virtuemart 2.0.6)

I can give you an account, if needed.

...and same problem with BT Googlemaps module

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All.

You can try the way: Fix bug.

Or use default file:

[attachment=898]default_2012-06-26-2.zip[/attachment]

If it not help you.

Can you give me link to your site, an acount to access admin, and an account to access fpt.

I will test, check and edit code.

Hope you can give me.

All information you can send via email extensions@bowthemes.com

Thanks!

Kocsis Gy likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now