Addan

Slideshow shows Black

30 posts in this topic

HI.

Same problem here...my slideshow goes black when I define width:auto and set responisve to YES.

The site is based on Joomla 3.3.6 and T3 framework, with blank template.

I bought all your extensions, and I'm in the first step of development, so there are just a couple of other 3rd party extensions.

Right now the site is off-line, so if you need I can send you url and password.

Thank you.

Davide

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Davide.

Thanks so much for using our extensions.

Yes, i need to see problem directly so please give me your URL and password via extensions@bowthemes.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having black slides, and just bought the slideshow again, as I though I was perhaps missing a newer version.

Seems not to be the case, as the last version I had is the last one I now downloaded again.

The slides are black, nothing is moving and the code is seen below the black box:

+ '' + ''; BTJ('#mod_btslideshow_pro_279').skitter({ width:1280, height:433, animation: 'random', dots: true, numbers_align: "right", label_position: "bottom", progressbar: true, progressbar_css: {background: "#ca6708"}, animateNumberOut: {backgroundColor: '#565656'}, animateNumberOver: {backgroundColor: "#c36305"}, animateNumberActive: {backgroundColor: "#c36305"}, structure: structure, velocity: 1.3, interval: 3500, navigation: 1, auto_play: 1, fullscreen: false, max_number_height: 100, responsive: 1 }); // ]]>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Leander.

I have seen this problem several times before.

I don't really know exactly what plugin, but there is a plugin change change "<div>" tag in a string to a <script/> tag.

And it makes javascript of BT Slideshow Pro error.

Example: in file /mod_btslideshow_pro/tmpl/default.php

There is this code

var structure = '<a href="#" class="prev_button">prev</a>' +

'<a href="#" class="next_button">next</a>' +

'<span class="info_slide"></span>' +

'<div class="container_skitter">' +

'<div class="image">' +

'<a target="_blank" href=""><img class="image_main" alt=""/></a>' +

'<div class="label_skitter"></div>' +

'</div>' +

'</div>';

As you see, there are many DIV in this string but the plugin still change it to <script> ....</script>

You can see it in page's source.

And solution is change the string "div" to "d" + "iv" make the plugin can't detect it.

Please change to

var structure = '<a href="#" class="prev_button">prev</a>' +

'<a href="#" class="next_button">next</a>' +

'<span class="info_slide"></span>' +

'<d' + 'iv class="container_skitter">' +

'<d' + 'iv class="image">' +

'<a target="_blank" href=""><img class="image_main" alt=""/></a>' +

'<d' + 'iv class="label_skitter"></d' + 'iv>' +

'</d' + 'iv>' +

'</d' + 'iv>';

the problem will be solved

Share this post


Link to post
Share on other sites