Birle Dan

BT login not working properly

13 posts in this topic

the link is not working?

try this

http://www.vitalmm.ro/v2/

login works on homepage and some latest articles show

but its not working on articles that are not on the frontend(i click on the login/register aand nothing happens)

i am using 2.4.4 version

tried to reisntall teh module and same thing;

after i login and navigate on an article ,in order to logout i need to go to homepage and the click on user and logout

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 more think

it works but not 100%

login works great but i noticed that the submenus don't show in homepage on hoover.

Submenu-s appear obny after i click on a menu item .

If i delete the jquery you gave me then teh menu works but the login doesn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am using BT arise

i uploaded teh jquery as you said

previously i copied the default.php like you posted on a diffrent thread

I uploaded jquery-1.7.2.min.js and now it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have not attached a file. If you mean the file for the module then I believe so.

I tried again later on and i could go through the registration process but was unable to access anything. Following this I tried again and was not able to click on the buttons again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now