franklin soler

NO STREAMS

16 posts in this topic

Hi. Love your product!

I too have the same problem. It does not show up in Chrome PC. However, it works beautifully within Firefox. I made a test with a custom Likebox directly from facebook and the same is true.

Any help you can afford me would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOW this is strange.... this is the correct url???? When I click on the link you've submitted in the previous post I see the facebook page fine? What do you mean with no result???? I can see the whole page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firstly I do want to thank you for taking the time in helping me sort all of this out. Sorry it took long to answer again, but I had to do some testing myself, and the more it's going, the more it's confusing (for me anyway).

1. It turns out that it works fine both on Chrome and Firefox on the other two computers I have; it just doesn't work on my computer using the Chrome browser. I have Windows 7, however one of the other computer has the same operating system so that can't be the problem. My Chrome browser has also been updated on my computer so that can't be it neither. I have cleared the cache 'til the cows come home (they didn't lol) to no avail. If anyone might know why this may be happening within only my computer, it may be helpful for others experiencing the same problem.

2. As far as the browser redirecting you to home when you click the link, and assuming you mean when you click the link within your BT Like Box, I have absolutely no idea why since on all the computers it redirects me fine; however, is it possible that you are seeing something different because the two facebook accounts I use and have been testing with both have "liked" the facebook page "presidentssuites"? I don't have an extra account to test this theory, but if this is the case, then why is your module behaving this way?

3. Is it normal to have the BT faecbook Likebox module disappear if one is not signed in Facebook? If so, is there a way to not have it behave this way?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

i have exactly the same problem but only for Opera and Safari (latest versions).

Tested with IE, Chrome, Firefox (latest versions) without any problem except the stream show only the last post.

Im using windows 7 64b.

by the way twitter module works fine on all this browser but Safari.

My site is local so no url available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

after some research it appearsthat it is a problem of crossdomain cookies in both Opera an Safari.

I have found some technical data but its too comples for me.

Here some links i hope can help you to solve this problem.

http://stackoverflow.com/questions/5332890/facebook-like-callback-problem-on-opera

http://anantgarg.com/2010/02/18/cross-domain-cookies-in-safari/

By the way this problem occurs on all modules like yours and is definitely a browser problem handing crossdomain cookies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now