Ivan

[Solved] Grid listing on BT property components

7 posts in this topic

I have problem on displaying grid layout of BT property component. Every first time that I open page with grid listing property’s missing bottom with button (see image in attachment). Then I retry to reopen page over menu link and the opens as it should, or when I refresh few times that page with refresh on explorer then opens also ok. What I can I do to resolve this problem? I have tried this on Firefox, ie, and chrome all the same. (this is link: http://galaxy-travel.hr/najam-plovila/charter-flota/motorna-plovila )

post-261851-0-60262600-1422899049_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ivan,

Sorry for my mistake. It's missing the close tag. I've fixed it for you.

Best regards,

When you done can you send me change that you made cose I am registrating all this changes, so if I have to reinstall template I know what to edit again by myself.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ivan,

I'm sorry. Just add </a> to the end of line 83 file: ../templates/bt_property/default/layout/list/grid.php

It should be like:

<a href="<?php echo $link ?>"><i class="fa fa-link"></i></a>

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ivan,

I'm sorry. Just add </a> to the end of line 83 file: ../templates/bt_property/default/layout/list/grid.php

It should be like:

<a href="<?php echo $link ?>"><i class="fa fa-link"></i></a>

Best regards,

Hi, I couldn’t find grid.php on your path so I have found it here .//templates/bt_property/html/com_bt_property/default/layout/list/grid.php

and on line 83 there is nothing similar. On I have <a href="<?php echo $link ?>"><i class="fa fa-link"></i></a> so the </a> is already there but the problem remain.

Image1 problem, image 2 as it should be.

post-261851-0-53895700-1423039739_thumb.

post-261851-0-05005400-1423039742_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites