George Maclean

Javascript code displays when I share a post

20 posts in this topic

Hello,

Please, I use the GREAT BT SOCIAL SHARING PLUGIN extension but I am currently having problems with the sharing.

When I share a post on social media, the javascript code also gets displayed alongside and I don't know if I am the only one sees them or everybody I share to.

(Please check the attached screen shot with the codes display in RED rectangle on tumblr).

Please, is there any problem and how do I fix it?

Thanks very much and waiting!!!

post-246044-0-32328300-1445121760_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mr. Tronghm,

I'm glad for your response and I appreciate that a lot!

Actually, it seems the problem is happening with almost every link/share I post to facebook and so you can kindly check the main site here: http://www.bigtinz.com

And one of the pages is: http://www.bigtinz.com/entertainment-news/603-new-music-klem-from-the-mtn-project-fame-west-africa-is-out-with-makoma

Thanks once again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

Thanks for the response. Sorry I don't have the K2 extension installed. I mean I don't use the K2 extension at all. I use the Joomla article and I also have the JCE plugin editor installed. Thanks once again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

Because i see the og:description meta is duplicated in your page's source.

And the second tag is error

http://prntscr.com/8tk5ef

http://prntscr.com/8tk55z

http://prntscr.com/8tk5il

K2 component has option to generate Og tag, if you use BT Social Share for k2, og tags are generate 2 times.

So i suspect you use k2.

But i was wrong, now i suspect there is a plugin, that renders the javacript is culprit.

Please try disable system plugin one by one (exclude core plugins)

Then share the article again.

George Maclean likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

Thanks once again for your response.

I think I may have to check and apply the solution you have suggested and see what happens. I will surely report back what I experienced! Thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

Okay, this is what I have seen in the advance settings. I have set the add og tag=yes, use document title=no.

But the big problem as I have now seen is that, even though I didn't set the K2 Position to "After Title", but that is what has been chosen by default and no matter the number of times I try to delete it to make the K2 Positon values empty, it still comes back after I have saved the plugin and this is what I think is causing the problem.

Please, what can I do to make the K2 Position values stay empty upon saving the plugin?

NOTE PLEASE: As I have said already, I don't use the K2 extension.

Thanks very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

Thanks very much for the response and support! I appreciate everything!!!

As requested, I have already sent you all the login details in your email so you can please check that.

By the way, I also tried disbling some of the plugins but that didn't help the situation.

Thanks once again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

Thanks for your response

Please, I sent it through this email of yours: support@bowthemes.com

Please, does this email belong to you? And if not kindly let me have the right one.

I sent it through this email because I once communicated with you using this same email address.

Thanks very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi George.

I don't have permission to access this email.

I manage extensions@bowthemes.com

Maybe your email is sent to spam folder, i will ask my colleague to check it.

Or you can resent the email to extensions@bowthemes.com or sent a private message to my forum inbox.

Thanks so much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

I have also seen that even though I have set the "number of posts" under the Facebook Comments for 30 posts to show but when I check this link (http://www.bigtinz.com/entertainment-news/637-nana-aba-anamoah-of-tv3-shames-all-her-critics-after-making-it-to-old-trafford-for-the-manchester-derby) which has more than 15 comments, it is only 4 comments which are showing.

Please, how do I make it to show all comments? NOTE: I have also set all comments to 'Public' to show all in the Developers' Tools in facebook.

Thanks very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mr. Tronghm,

Please, I have resent the login details to your email: extensions@bowthemes.com

So you can please check.

NOTE PLEASE: I have also seen that even though I have set the "number of posts" under the Facebook Comments for 30 posts to show but when I check this link (http://www.bigtinz.com/entertainment-news/637-nana-aba-anamoah-of-tv3-shames-all-her-critics-after-making-it-to-old-trafford-for-the-manchester-derby) which has more than 15 comments, it is only 4 comments which are showing.

Please, how do I make it to show all comments? NOTE: I have also set all comments to 'Public' to show all in the Developers' Tools in facebook.

Thanks very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Mr. Tronghm,

Please, unfortunately this error still persists after a long time. I got access to the error log and this is the message I got:

PHP Notice:  Undefined property: stdClass::$id in /home/......../public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 37.

Please, is there any fix for this error? I have checked the line with this code:

if(in_array($row->id,$this->rowIds)){
            return;
        }else{
            $this->rowIds[] = $row->id;
            $this->html = '';
            $this->extra = '';
            $this->positions = array();
            $this->fbComment = '';
        }

but I have no idea what to do. Please kindly help. Many thanks in advance for your wonderful support!!

I now have it on this new site: http://www.bigtimerz.com

Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now