White Rose Web Design

icon rotates but no image

10 posts in this topic

Hi,

Have simple slideshow installed, with default values. It shows up on the page but there is no image. the rotating icon rotates and you can see the dots which match the number of images. Also the image folders: Manager; Original; and Thumbnail have files but slideshow folder is empty. GD is enabled. Would appreciate suggestions to make images show.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I can see images in the modules settings page.

no the site is not RTL.

I did try copying files into the slideshow folder but it did not make a difference.

Other info: joomla 3.4.5; Gantry 5 with hydrogen template (though I had the same problem with Gantry 4 installed. I moved to 5 hoping the issue might resolve itself)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

Thanks for your message, i found out the reason.

That is jquery conflict

Please fix the problem by open file /mod_bt_simpleslideshow/helpers/helper.php

find this line

$template = $mainframe->getTemplate();

And add right below it this code

if(version_compare(JVERSION, '3.0', 'ge')){

JHtml::_('jquery.framework');

$loadJquery = false;

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem as described above

adding 

if(version_compare(JVERSION, '3.0', 'ge')){

JHtml::_('jquery.framework');

$loadJquery = false;

}

did not solve the problem

AND the part of template  thats not working  is in RTL

 

May you help me?

 

 

FOUND THE FIX IN AN OTHER TOPIC ! THX 

Edited by Marcus Dunker
FIX FOUND

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now