Sign in to follow this  
Followers 0
Carla

BT content slider Not working at all!

3 posts in this topic

I have installed the BT content slider and no matter what I do, it is not working correctly. I get it to show one article (joomla or K2 no difference) but no more. It shows one article and two empty slots. If I say to show 3 articles, it shows them on top of eachother, but still only one article from the category I choose. If I give the article id's I still only get the first article to show and two empty slides. What am I doing wrong?

This is a project for a client and I am not allowed to show the webpage yet. So I can't give the url. But perhaps this sounds familiar to somone who can help and point me in the right direction. Been trying this for the past 9 hours and I am really frustrated right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke, I have found the problem. When the strip tags option is off the module is not working at all. When it is on the module is working, but it looks like ***.

I have one image and one text field side by side. So one article per slide on the whole width of the page. How can I make sure the text has a margin from the image?

Applying a margin to the text does not working. Applying a padding to the image gives the image a padding, but the image shadow remains in position.

Anyone any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke problem solved. For anyone else who has the same problem.

The margin setting was not working because of a different css style. I placed margin-right:25px !important; in my css file and now problem is solved.

But I would like to know why the module is not working with strip tags option off. I use the template Paradigm by Rockettheme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0