paulg

Help! - Gallery Show upload process not working now

5 posts in this topic

Hi

I have added two listings with images which worked fine.

Now each time I attempt to add an image to a new listing, I get this error after the upload process:

Warning

Can't find source file.

When viewing the category view, I see an icon and the file name only. The detail view does not display image either.

I have tested a new listing by using the same images that worked on the first two saved listings - so the issue is not the photos. I also checked permissions which are 755.

Can you please help with this as I am now forced to stop work until I can be sure the gallery will work :(

If help requires a paid subscription, please let me know as I must have this resolved to continue with this component.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was able to determine that the cause has to do with the import settings for full image. The can't find source file issue seems to be resolved when setting "

Large img processing" to none.

The other options for the large image cause the error. I this something you are aware of or have a fix for?

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paulg.

I'm sorry for my late.

You are JExtensions member, i have responsibility to support.

I don't understand this problem clearly.

Where do you see the problem? (front-end or back-end)

What do you mean with "a new listing"? Is it property?

I think that the image is not uploaded successful to your server, so the function that process large image doesn't run correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tronghm

I will try to explain clearly:

First, it is not due to server issue with large files.

The issue occurs in back-end when uploading images into gallery using the uploader.

When I upload images into the gallery, the process completes without error when the settings are as follows:

Display Options: IMAGE OPTIONS: Large img processing: None

If any other option is set: (Crop, Resize, Resize and Keep Ratio) - I get this error and upload fails:

Warning

Can't find source file.

So it appears that only one setting (None) for image importing will work.

Are you aware of this? Hope this makes sense.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paulg.

It must be error in image process.

I need your admin account and FTP account to check it.

I don't remember you gave them to me or not.

Please give them to me again via private message or extensions@bowthemes.com

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now